OJ!!

Jag tittade just på klockan och insåg att den redan är 01.15!! 

Hej på er

Idag måste jag (tro det eller ej) Sätta mig med mina läxor!! Jag har Naturkunskaps prov, Idrotts prov och Engelska läxa till efrer lovet. puhu!!  =( 
Men en film tror jag allt att jag hinner med.

IGEN

Boxen var såååå bra!! Jag älskar den verkligen!! Tyvärr han vi inte se klart hela (det tog lite längre tid än väntat) så det får bli en dag till för att se slutet.
Idag Har jag varit på mellan dags rea. Jag hittade lite grann, men dessverre var inget på rea. Så kan det gå. Jag köpte mig:

Ett par jeans       Vero moda

En t-shirt              Vero moda

En tjock tröja       H&M

Två dvd filmer     Elgiganten


Fruits basket

Hej på er. Det var ett tag sedan jag skrev och jag är ledsen över det. Det har hänt en hel del sedan sist men jag orkar inte ta upp allt. Jag kan nämna att jag har haft en otroligt kul bakdag och att jag fick en s500i mobil i julklapp!! jag älskar den!! Ideg skall jag in med några kompisar och kolla igenom en hel box (fruit basket = en manga serie). Det kommer att ta några timmar. Nu måste jag gå och äta frukost.


Lauren och Pasha Dansar Hip-hop


Hej på er

Igår blev det en heldag i Göteborg. Mycket mysigt!
Idag har jag varit på torp köpsentrum hela dagen. Julhandlat igen. Nu är jag i alla fall nästan klar. Nu är det snart middag också. Bra, jag börjar bli hungrig  XD.

image41
(Inte mina påsar)

Fredag

Äntligen fredag!! Idag ska jag ta det lungt.
I morgon bitti åker jag till göteborg och julshoppar!! Det ska bli kul.
Jag har knappt börjat köpa än och nu börjar jag så smått känna stressen. Ja ja, jag ska ta det lungt.

Idag gick jag och min grupp i sceniskan (scenisk produktion) ner till veromoda och köpte oss byxor som vi ska ha på uppvisningen. Kort kommer sedan.


Lucia

Idag har jag varit på lucia tåg i skolan. Mycket fint. Sedan bar det av till lussespex. Där efter en fika, och sedan var det två workshop i skolan. Workshop innebär att olika danslärare kommer till oss (i vår fall två) och dansar. Idag far det lite dans från brasilien och lite från afrika. Väldigt kul.

image40

Ettorna lussespexar

Jag lovade en blid

                                  Här kommer bilden på vår nya katt Stellan.

image39

Jag skall försöka skriva mer i min kära blogg

Jag ser att jag inte har skrivit så på sistone. Jag har inte haft tid över.

Igår Började jag 8.30 och slutade 11.30. Båda lektionerna var dans lektioner så jag tyckte att det skulle bli kul. Dessvärre mådde jag skit när jag kom till skolan så det blev till att sitta och skriva  om dom andra i klassen i tre timmar. När jag kom hem var det ut och övningsköra med mamma. Det gick inget vidare. Jag hade INGEN bra dag. allt gick fel och mamma bara skrattade. Det är nästan värre än när hon skriker. Jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Det hela slutade med ett trevligt  kärring stopp.

Idag har jag haft matte prov. Det gick väll bra. Surt att tiden tog slut på min sista fråga. Jag kunde den. Idag har jag också övningkört. Min andra lektion. Det gick bra. Nyss tittade jag på veckans höjdar program "heroes". Nu skall jag gå och lägga mig.

Puss på alla där ute

Hemma igen

Idag har jag kommit tillbaka till mammma igen. Jag skall inte sitta här vid datorn så mycket idag så jag lägger upp en bild på Lilla Stellan (vår katt) någon annan dag istället.

Puss

NY KATT

Igår gick jag på extra matte efter skolan. Jag behöver verkligen det. Men när jag skulle gå vidare till rbuf mötet vid 5 tiden började plötsligt brandlarmet gå i gång!! Jag blev skräckslagen eftersom jag bara stod ca: 3 meter ifrån den. Ja, vad skulle jag göra nu??  skolan var stängd så jag bestämde mig för att det skulle vara bäst att snabbt ta mina saker och rusa ut ur skolan. Senare fick jag höra att brandmännen snabbt varit redo. Tyvärr vet jag fortfarande inte vad som hade hänt. Jag märkte inget konstigt dagen efter.

Nu skall jag i alla fall iväg på bio om några timmar. Jag minns inte till hundra procent vad den hette XD (det gick så snabbt när jag blev bjuden) men jag tror att en heter guld kompassen eller något liknande. Jag får se när jag kommer dit.
Idag efter skolan så var tåget försenat så när jag väl kom fram till Ljungskile såg jag min buss gå. Tur i oturen så bor min gammel farmor i närheten så det blev ett litet besök där. Till min stora förvåning var min lillebror också där. Han berättade att vi skulle åka och hämta våran nya lilla katt idag!!! Plötsligt tycker jag att allt går väldigt fort. Vadå hämta katten idag!! jag trodde inte det skulle ske på månader. Ja ja, det var ju en rolig nyhet så nu sitter jag och spänt väntar på att få se den lilla sötisen.

Hemma igen

Jag har varit en liten stund på torp nu. Jag hittade mig äntligen en snygg bh. Jag har letat i evigheter. Eller i alla fall en månad. Jag tycker att det är svårt att hitta en som är snygg, man känner sig bekväm i och inte är alldeles för dyr. Jag hittade den på H&M. under min lilla tur hittade jag en julklapp också. Att bara hitta en låter kanske inte så lyckat men jag behöver tid på mig. Jag vill att mina klappar skall betyda något och jag vill även vara nöjd efter mitt köp.
Någon övningskörning blir det nög inte i detta väder. Det är kolsvart, blåser och spöregnar! Med andra ord inget gott väder.

Ledigt!!

Så skönt med en extra dag ledigt!! Idag sov jag till 11 och satt sedan och åt frukost till 12.30.
Jag funderar på att gå en sväng till Torp köpcentrum och se om jag kan hitta lite julklappar. Det känns som om det är en sån där dag som är speciellt utsatt för shopping. När jag kommer hem sedan ska jag se om jag kan komma ut och övningsköra lite.

Kojs

Nu är det dags för mig att krypa i kojs. Natti natt på er.


Hej på er!

Idag känner jag mig på lite bättre humör. Hatar att tvingas gråta! Jag menar verkligen tvingas!! Det är skit jobbigt när man kämpar för att stänga in smärtan och det ändå  kommer ut. Alla känslor man tvingar tillbaka in i kroppen måste tillslut ut. Jag kan gå en hel vecka och verkligen må dåligt innombords och så fort det blir för mycket är det svårare att hålla det inne. När jag är på danslektioner har jag med så mycket känslor i dansen och i musiken att jag knappt kan få tårarna att sluta rinna. Det är fruktansvärt!! jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag vet inte vart jag ska kunna gråta ut. Det känns som om jag prövas hela tiden. Varför ska just jag behöva ha så mycket?
 
Vad har jag gjort för fel?


Jag måste ut!!!

Jag skulle vilja skriva nu men jag är helt gråtfärdig så jag hoppar det till i morgon.
Hoppas att ni har haft det bättre idag än vad jag har.  Pussar på er

Weee!!

I dag har jag gjort om lite i min blogg.
Det var dags att julpynta lite. Jag blev ganska nöjd.
 Va tycks??

Bratz!

Nu blir de berömda bratz dockorna verklighet. Eller i alla fall på film.


image33

Första Advent

Första advent, helt underbart! Jag börjar känna julkänskorna komma krypande. Det lyser hemtrevligt och mysigt i alla hus och själv har jag städat och fixat i ordning. Det enda jag känner som ligger som ett lock över mina julkänslor är julklapparna. Jag har inte börjat köpa någonting än och jag har många att köpa till. Inte heller har jag en aning om vad jag ska önska mig. Det är samma sak varje år. Jag kommer aldrig på vad jag önskar mig. 

image32

God morgon på er!

I dag har jag varit väldigt trött. Vet ej varför.
Usch! idag ska det städas på mitt rum. Det ser inget vidare ut där.
Men först ska jag gå ner och fika.

RSS 2.0