Varför inte bli medlem?!

Som ni säkert redan vet så kryllar det av gratis sidor som alla länkar till. Jag tänker tyvärr inte vara bättre. Många stör sig på det men det finns även de som älskar det. 
Jag blir medlem på nästan alla gratis sidor. Jag tycker inte att det skadar. Kan man få lite roliga saker gratis så är jag inte den som tackar nej. 

På  Gratis Generationen kan man bland annat få presentkort på MQ eller varför inte Sex and the city boxen.
Det enda du behöver göra är att värva 7 nya medlemmar!

Det finns även en sida som heter GratisMakeUp.se. På denna sida kan du få presentkort på Kicks genom att samla poäng.

Den sista och den nog mest populära sidan som jag kommer att tipsa om heter Gratis bio. Här kan du enkelt byta dina poäng mot biobiljetter.
Slut!

Idag e jag ledig!! Jag har jobbat typ konstant ( var ledig förra söndagen ) i två veckor nu!! Jag antar att jag borde vilja träffa massvis med folk nu, men grejen är den att jag e så slut att jag hellre sitter ensam på mitt rum hela dagen!
Idag måste jag försöka att städa mitt rum, min garderob, rensa bland viktiga papper och göra läxor!! Inget kul. Jag får se hur det blir med det.
Min Jasmine!

               

Min Julia!

               

Varför?!

Jag försöker att inte tänka på det men för stunden har allt brist. Mina tårar rinner som som stora floder ner utför mina kinder. Kan det var rättvist? Det kanske det är. Men jag tycker inte att jag förtjänar detta.
Jag har sedan jag var liten fått ta hand om mig själv varannan vecka. inte enligt honom men enligt mig. Han tror att han har gjort allt rätt, varit en underbar pappa och gjort allt vad han kunnat. Det tycker inte jag. Hur många pappor bryr sig inte om att ringa och höra vart man har tagit vägen när man inte har setts på 2 månader. Jag trodde i alla fall att han skulle skicka ett sms för att höra hur det var med mig och om jag inte skulle komma hem snart. Jag har inte hört någonting. Hans liv fortsätter som vanligt utan mig. Ok, han tycker inte att jag är hanns dotter när jag inte är där men ändå! Betyder jag ingenting?! Jag förstår inte.

Och det med försäkringen!! Hur kan min egen far sluta betala min livsförsäkring bara sådär utan att tala om något för mig! Tänk om jag hade krockat! 
Han har fortfarande inte talat om att han slutat att betala den. Jag fick reda på det genom att banken ringde hem till min mamma.

Vill han inte ha mig kvar? Känner han att det är lättare utan mig eller är han bara för stolt för att ring mig? 

Jag saknar mina småsyskon så att jag håller på att dö! Jag tänker på dem nästan hela tiden. Jag har aldrig saknat några så mycket som jag saknar dem. Jasmine 4 år och 11 månader och Julia 3 år är det underbaraste som finns! Jag älskar dem så att det gör ont.
När de ser mig lyser hela deras ansikten upp och de kommer springands och kastar sig in i min famn. De säger att de har saknat mig.
Att sitt där på golvet och hålla om dem och säga att jag har saknat dem också så mycket himmla mycket är helt fantastiskt.
Jag har inte sett dem heller på 2 månader. Jag vet snart inte vad jag skall ta mig till. Jag vill inte missa när de växer upp.

Borde jag ringa hem?

Jag har de senaste månaderna behövt att ringa till pappa varje gång innan jag skall komma hem. Trotts att vi bestämde att jag skulle komma varannan helg. Borde det inte vara föräldern som frågar om man kan komma och inte tvärt om?

RSS 2.0