En lungn men varm dag!

Igår träffade jag Helena. Vi låg på stranden hela dagen! jag har bränt mig :(
visserligen är det inte jätte mycket men ändå! Vi hade jätte mysigt.

Idag skall jag jobba och äta på resturang. Min morfar går i pension idag så vi skall fira han lite. Jag får se om jag hinner ta en liten sväng in till fjordfestivalen. Jag vill se Joakim och Joel!!

Ordspråk

Skenet bedrar

En Torsdag

Idag tog jag och min Louise med oss pick nick och körde till Lanesund. Det var mycket mysigt! På vägen hem gick vi in på ÖB och köpte after eight, mums!

Idag har jag även varit inne på läkarmottagningen och städat.

Ingenting!

Vad har jag gjort idag?
Ja, det undrar jag med. Jag har fortfarande inte fått på mig kläder och klockan är kvart över sju!!. Visserligen har jag städat mitt rum och det tog LÅNG tid!! Sedan har jag även duschat men man tycker att detta borde ha gått mycket snabbare. Jag borde ju ha halva dagen kvar framför mig när jag bara gjort dessa två simpla saker.

Nu skall jag i alla fall sätta på en film.
Ha det bra!

Tårta

Nu sitter jag här sådär lagom trött framför datorn och funderar på om jag borde gå och fixa till mig lite innan jag går går över till Anna. 
Anna jobbar på ett konditori så hon får med sig tårtor, bakelser m.m när det inte går att sälja. Tanken var att vi nu skulle mumsa lite.
Jag har varit på torp typ hela dagen. Eller... ja.. sedan 14.00. Jag skulle möta en kompis där men när jag började närma mig får jag ett vackert litet sms där det står att hennes buss inte hade dykt upp. kul, var min tanke. Hon skulle komma en timma senare. 
Väl inne på torp träffade jag i alla fall Ellen. Jag höll henne sällskap en stund och plötsligt så hade timman gått. 

Nu måste jag rusa! Julia har precis kommit och nu skall vi gå. 
Jag får se om vi kanske tar en sväng ner till mollön och badar till kvällen. 

puss  

Dans! Wee

En liten dansfilm som jag gjort.Hos Debora

Min underbara Debora hade förberett en mys kväll till min ära!! När jag kom till lägenheten vi skulle ses i, så satt Debora och Sanna redan och väntade på mig. Debora som höll i det hade gjort tacopaj. Det var jätte gott! sedan satt vi och pratade en stund  och hade det jätte trevligt.
Från ingenstanns plockar debora fram en ansiktsmask innehållande bl.a honung, ägg och nötter. Detta följdes upp av tester, charader och so you think you can dance. Till detta dippade vi morötter och gurka. Senare blev det även popcorn, godis, film och ännu mera tester. Allt avslutades med övernattning.

En underbart mysig kväll!!

Morgon morgon!

God morgon på er!
Jag e jätte trött!! Jag jobbade till två i natt!

Om en liten stund skall jag åka till Ljungskile och fira Sanna som har fyllt 18 år.

Ni får ha en bra dag!

Ensam

Släkten har gått. Mamma har haft kalas idag. Hon fyllde 41.
Trevligt trevligt! så nu sitter jag här och funderar på om jag kanske skall äta lite godis.

God natt på er

Stranden

God morgon på er! eller god morgon och god morgon. Det är ju inte direkt tidigt längre.
 
Nu håller jag på att packa pick nick. Skall ner till stranden med Anna. Vi hade tänkt att ligga där ett tag och bara götta oss. Ha det bra

Nya skor!

Idag har jag köpt ett par nya skor! Wee!! jag blev förälskad i första ögonblicket jag såg dem!
Dessverre insåg jag snart att de även fanns i blått.
Detta gjorde att jag fick beslutsångest!

Jag köpte i alla fall de rosa! Jag älskar dem,
men jag vet inte om jag skall byta dem mot de blåa istället.

Vad tycker ni?


Trött som in i...

Nu e jag sååå trött!! Men det e kanske inte så konstigt. Jag har sovit i typ
30 min på 37 timmar!!
Jag var hemma hos en kompis och vi bestämde oss för att titta på film hela natten. Morgonen därpå gick vi en promenad till skredsviks kyrka (där hon skulle vara typ ledare). Det var varmt och soligt ute så jag tänkte att jag lika gärna kunde lägga mig och vila i lite i solen. Det var all sömn jag fick.    

Black tide

Jag kom på att jag inte har berättat om sist gång jag var på Sticky Fingers!!
Jag blev tillfrågad om jag ville med till göteborg och titta på Black tide. Black tide är ett rock band från florida och de skulle ta ett litet stopp på sticky fingers innan det bar vidare ner mot Tyskland.
 Jag tänkte att jag lika väl kunde följa med även fast rock inte riktigt var min grej. Jag lyssnade på några av deras låtar på You Tube och kände mig någorlunda redo för att åka.

Jag, Anna och Mella tog tåget ner i sällskap av en big pack låda fylld med friterade pomfritt ( mums ).

Väl där inne står vi och pratar när Anna plötsligt blir helt stum vilket snabbt följs upp av galet hysteri!! Jag och Mella ( som inte heller visste så mycket om Black tide ) undrar förstås vad som pågår. Det visade sig att trumisen i bandet precis hade gått förbi oss. 

Resten av kvällen flög Anna på ett moln. Men det dröjde inte länge fören hon får syn på honom igen. Denna gången tog hon sig i kragen och gick fram och presenterade sig. Detta visade sig vara uppskattat och han visade sig vara mycket trevlig.
Kvällen fortsatte i väntan på att bandet skulle gå upp på scen.
Från ingen stanns kommer det plötsligt fram en man och hälsar på oss. Han frågade om vi kände till Black tide eftersom vi stod och kollade in tröjorna som fanns att köpa. Vi frågade vem han var och det visade sig att han var bandets manager!! Kan man ha mer tur?!!
Han tyckte att vi skulle följa med backstage efter spelningen så att vi kunde få prata med bandet!! Behöver jag nämna att Anna just nu var i sjunde himlen!! Som om detta inte vore nog så kommer det fram ytterligare en man medans vi står där och pratar med managern. Denna man visade sig vara BROR till trummisen. Han hade alltså följt med ända från florida!! Han var också mycket trevlig! 

Men medans vi står där inser vi att vi inte kommer hinna se klart hela spelningen och på så vis inte kunna följa med backstage. Det var nämligen så att den sista bussen från Göteborg gick redan vi HALV TOLV!! Varför i hela friden går sista bussen vid halv tolv!! 
Vi hade inget val. Vi kunde inte vänta till morgonen och sedan ta en buss hem på grund av många anledningar. 

Det var bara att säga hejdå och bege oss till bussen. 

Men en lyckad kväll kan vi konstatera att det var i alla fall!!  


RSS 2.0