Lov

Vad har hänt på lovet då? 

Massor.

Eller det känns som det i alla fall. Jag har inte haft någon tid över.  Jag kan inte tala om allt som har hänt (Jag borde skriva varje dag).

Jag kom hem för en liten stund sedan. Mella fyllde 18 år igår så jag var på middag för henne. Det var väldigt mysigt. Vi spelade så ska det låta! Malin hade varit så duktig med lappar och allt annat som behövdes. Det var väldigt kul!
Ikväll Skall jag till GG. Måste vila nu. Har inte sovit ut en enda dag under detta lov 

Teori Prov

Då var Teoriprovet klart då!! Visserligen klarade jag det i Torsdags men ändå!! Ett steg närmare körkortet. Jag var så nervös innan. Jag hade suttit natten innan hemma med olika tester. "Fas Sluttest". När det var dags att gå och lägga sig var det bara att försöka glömma det som skulle ske dagen där på. Jag vaknade ett x antal ggr den natten. Vid frukosten fick jag inte i mig något mer än lite kräm. Jag hade inte berättat för de där hemma att jag skulle ha teori prov. Det var bara mamma som visste. Det var jobbigt att inte prata om det. Timmarna gick och plötsligt satt jag i en fåtölj i väntrummet på vägverket. De kommande 50 minuterna gick rasande fort! När jag äntligen lämnade byggnaden så gjorde jag det med lättnad och med ett vitt A4-papper med texten Godkänd i min hand. 

18!!!

                    image55
Idag fyller jag 18 år!!! Jag kan inte fatta att jag är myndig!
Jag kan inte fatta att jag äntligen passerat gränsen!! Jag är på rätt sida i världen och återigen 
JAG ÄR MYNDIG!! 
Jag fick resten av mina körlektioner och uppkörningen + 1750 kr. Vilken lyckans dag!

Vill Ha!!

Om jag ändå kunde få dessa när jag fyller år.

Björn GustavssonJag vet att alla har sett denna 1000 gånger nu men jag måste ändå lägga upp denna!!

Släktkalas

I morgon fyller jag 18 år!!  Myndig!!
Därför skall jag ha släktkalas idag.
Om en vecka skall jag och Anna som också precis fyllt 18 ta med
kompisar till göteborg och spela laserdome!!
Det skall bli så kul!!

Halka

I Tisdags var jag på halkbanan!! Det var faktigst ganska kul. Jag var så nervös innan man men det gick väldigt bra. Jag trodde att bilen skulle slira runt utan att man skulle få stopp. Så var ju fallet inte! Jag lyckades dessutom att veja för älgen!! Detta var en dag att minnas.

RSS 2.0