Varför?!

Jag försöker att inte tänka på det men för stunden har allt brist. Mina tårar rinner som som stora floder ner utför mina kinder. Kan det var rättvist? Det kanske det är. Men jag tycker inte att jag förtjänar detta.
Jag har sedan jag var liten fått ta hand om mig själv varannan vecka. inte enligt honom men enligt mig. Han tror att han har gjort allt rätt, varit en underbar pappa och gjort allt vad han kunnat. Det tycker inte jag. Hur många pappor bryr sig inte om att ringa och höra vart man har tagit vägen när man inte har setts på 2 månader. Jag trodde i alla fall att han skulle skicka ett sms för att höra hur det var med mig och om jag inte skulle komma hem snart. Jag har inte hört någonting. Hans liv fortsätter som vanligt utan mig. Ok, han tycker inte att jag är hanns dotter när jag inte är där men ändå! Betyder jag ingenting?! Jag förstår inte.

Och det med försäkringen!! Hur kan min egen far sluta betala min livsförsäkring bara sådär utan att tala om något för mig! Tänk om jag hade krockat! 
Han har fortfarande inte talat om att han slutat att betala den. Jag fick reda på det genom att banken ringde hem till min mamma.

Vill han inte ha mig kvar? Känner han att det är lättare utan mig eller är han bara för stolt för att ring mig? 

Jag saknar mina småsyskon så att jag håller på att dö! Jag tänker på dem nästan hela tiden. Jag har aldrig saknat några så mycket som jag saknar dem. Jasmine 4 år och 11 månader och Julia 3 år är det underbaraste som finns! Jag älskar dem så att det gör ont.
När de ser mig lyser hela deras ansikten upp och de kommer springands och kastar sig in i min famn. De säger att de har saknat mig.
Att sitt där på golvet och hålla om dem och säga att jag har saknat dem också så mycket himmla mycket är helt fantastiskt.
Jag har inte sett dem heller på 2 månader. Jag vet snart inte vad jag skall ta mig till. Jag vill inte missa när de växer upp.

Borde jag ringa hem?

Jag har de senaste månaderna behövt att ringa till pappa varje gång innan jag skall komma hem. Trotts att vi bestämde att jag skulle komma varannan helg. Borde det inte vara föräldern som frågar om man kan komma och inte tvärt om?

Kommentarer
Postat av: Anonym

åh.. sofia jag lider verkligen med dig!! =/

Kan du inte träffa din pappas tjej (glömmer alltid hennes namn) och jasmin och julia någon dag? typ ta en fika med dem? då måset ju han i alla fall fattar!!

2008-08-05 @ 21:34:53
Postat av: Caroline

Men gud, jag hade ingen aning om att det var såhär Sofia :/ Du vet att du kan prata med mig om du vill. <3

2008-11-16 @ 17:47:58
URL: http://cdunkel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0