Black tide

Jag kom på att jag inte har berättat om sist gång jag var på Sticky Fingers!!
Jag blev tillfrågad om jag ville med till göteborg och titta på Black tide. Black tide är ett rock band från florida och de skulle ta ett litet stopp på sticky fingers innan det bar vidare ner mot Tyskland.
 Jag tänkte att jag lika väl kunde följa med även fast rock inte riktigt var min grej. Jag lyssnade på några av deras låtar på You Tube och kände mig någorlunda redo för att åka.

Jag, Anna och Mella tog tåget ner i sällskap av en big pack låda fylld med friterade pomfritt ( mums ).

Väl där inne står vi och pratar när Anna plötsligt blir helt stum vilket snabbt följs upp av galet hysteri!! Jag och Mella ( som inte heller visste så mycket om Black tide ) undrar förstås vad som pågår. Det visade sig att trumisen i bandet precis hade gått förbi oss. 

Resten av kvällen flög Anna på ett moln. Men det dröjde inte länge fören hon får syn på honom igen. Denna gången tog hon sig i kragen och gick fram och presenterade sig. Detta visade sig vara uppskattat och han visade sig vara mycket trevlig.
Kvällen fortsatte i väntan på att bandet skulle gå upp på scen.
Från ingen stanns kommer det plötsligt fram en man och hälsar på oss. Han frågade om vi kände till Black tide eftersom vi stod och kollade in tröjorna som fanns att köpa. Vi frågade vem han var och det visade sig att han var bandets manager!! Kan man ha mer tur?!!
Han tyckte att vi skulle följa med backstage efter spelningen så att vi kunde få prata med bandet!! Behöver jag nämna att Anna just nu var i sjunde himlen!! Som om detta inte vore nog så kommer det fram ytterligare en man medans vi står där och pratar med managern. Denna man visade sig vara BROR till trummisen. Han hade alltså följt med ända från florida!! Han var också mycket trevlig! 

Men medans vi står där inser vi att vi inte kommer hinna se klart hela spelningen och på så vis inte kunna följa med backstage. Det var nämligen så att den sista bussen från Göteborg gick redan vi HALV TOLV!! Varför i hela friden går sista bussen vid halv tolv!! 
Vi hade inget val. Vi kunde inte vänta till morgonen och sedan ta en buss hem på grund av många anledningar. 

Det var bara att säga hejdå och bege oss till bussen. 

Men en lyckad kväll kan vi konstatera att det var i alla fall!!  


Kommentarer
Postat av: leia

skitbussar!!!:) men härligt att nni hade så skoj! :)



ps:

Lottar ut lite smink från Max Factor ur goodiebagsen från Sthlm Fashion Week om du är intresserad,



kramar och hoppas du får en härlig dag!

Postat av: petrich - me gossip and fashion

okej. :)

2008-07-03 @ 21:26:35
URL: http://petriiich.blogg.se/
Postat av: petrich - me gossip and fashion

jag med! hon är för mycket, usch!

2008-07-03 @ 23:53:22
URL: http://petriiich.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0